Vertinnetjenester

Velkommen til en avslappet og nydelig helg i Hurdal Gjestegård. Ved å bruke meg som vertinne vil du få en retreat både du og dine kursdeltakere vil minnes lenge.

For meg er det å være vertinne i Hurdal Gjestegård den største gleden. Jeg elsker å få mine gjester til å føle seg vel, ivaretatt og sett.

For deg som kursholder betyr det å booke meg som din vertinne at du kan ha full fokus på dine deltakerne og du kan hvile i at alt det praktiske rundt kurset blir ivaretatt. Oppskriften til en magisk helg på retreat er alt fra de små detaljene av tente lys og nyvaskete håndklær på badet til den gode hjemmelagde maten.

Jeg lager alt fra bunnen av og bruker i størst mulig grad økologiske og lokale råvarer. På sommeren tilbyr jeg mye mat fra egen hage. Mat er medisin og for meg er mat en vei til renere liv, bedre helse og økt frekvens av energier. Jeg tilbyr levende mat, hvilket betyr mat som øker din livsenergi og gir kroppen din næring. Dette er veganske råvarer, fri fra melk og animalske produkter. Jeg unngår også gluten, da jeg vet at mange ikke tåler det.

En typisk meny kan se ut slik (varierer etter årstid og kundens ønsker):

Frokost:

  • Hjemmelaget havregrøt kokt på vann, med eple, rosiner og kardemomme og litt salt

  • Hjemmebakt brød, og til dette serveres forskjellige typer pålegg

Lunsj:

  • Vegansk suppe med hjemmebakt brød

  • Quinoasallat med apelsin og blandet grønnsaker

  • Hummus, avar, oliven og frukt

  • Til dessert kan det være eplekake, eller chiapudding med bær

Middag:

  • Masaman; en mild thaigryte på kokosmelk og chili, med brokkoli, sopp, potet og søtpotet. Serveres med ris, nøtter og koriander. Masaman har blitt utsett til “verdens beste rett”.

  • Til dessert serveres en raw food kake eller Malins klassiske rødbete-brownie; alltid like populær!

Bowl of tomato soup with corn, topped with cilantro, red onion slices, and a lime wedge.
Three slices of toast topped with avocado, banana with blueberries, and cherry tomatoes, arranged on a wooden board with a bowl of pumpkin seeds.

Pris per person for tre måltider: 850 kr/dag

Ved inngåelse av lengre opphold gis rabatt både på leiepris av lokale og mat.

Bowl with quinoa, avocado, arugula, radishes, sweet potato, roasted cauliflower, chickpeas, and tahini dressing.
A bowl of pumpkin soup garnished with cream, thyme, and pink peppercorns on a white background.